Levent Nazifoğlu: Şu koşullarda teknik direktör değişikliği çare değil..

Kayserispor karşısında sahadan 2-1 mağlup ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında futbol şube sorumlusu Levent Nazifoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Teknik direktör değişikliğinin çare olmadığını belirten Nazifoğlu, kafa gollerinin uzun boylu oyuncu eksiğinden kaynaklandığını da belirtti. Levent Nazifoğlu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde...

Protesto normaldir ancak bu tür protestolar takıma zarar veriyor. Maçtan sonra bunlar yapılmalı. Saygı duyuyoruz. Çok önemli bir haftaydı. Kazansaydık ikinci olacaktık. Bu haftayı yok sayıyoruz. Yapacak birşey yok. Maalesef yüksek stoperlerimiz yok. Devre arasında almak istedik ama takımları bırakmadı. Rakipler de bunun üstüne çalışıyor. Zaafları biliyoruz. Yüksek bir stoper almamız lazım.

Hocanın değişmesiyle ilgili bir tasarrufumuz olsa, şu anda kimi getirebilirsin? Kim yararlı olabilir? Yeni gelecek hoca da bize 3-4 hafta kaybettirir. Hoca konusunda hiçkimse ile görüşmedik. Igor Tudor ile ilgi alakamız da olmadı. Raşit Çetiner, Hasan Şaş, Abdullah Avcı, Fatih Terim, Tudor... Hiçbiriyle görüşmedik. Takımdaki oyuncularımıza yaptığımız ödemeler iyi gelmedi demek, futbolcular bugün sahada fazla rahat görünüyordu. Sneijder olmadığı zaman takım bocalıyor, takım onunla oynamaya fazlasıyla alışmış. Wesley Sneijder olmadığında takımın hali bu. Buna Selçuk'u da ekleyince kötü oldu, tabi ki sorumluluğu orta sahada alacak kişiyi bulamadık. Karşı takım da aksine çok hırslı ve dinçti. Bizden daha hazır bir görüntüdeydiler. 

Bir hamle var ama bana göre Eren'in pozisyonu faul değil. Duygusal olabilirim. Karabük maçındaki penaltı gibi eleştiler yapamam hakeme. Yönetim Kurulu fikirlerini söyler toplantıda. Hoca ile bu konuda bir konuşma yapmadık. Şampiyonluk şansımızda bir sapma yok. Bu golleri yememek lazım. Her gelen orta gol olacaksa sıkıntı var demektir. Bu hafta değil, her hafdta kazanmak lazım. Bu haftanın bir özelliği yok.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0