Eren Derdiyok: Çok önemli bir maçı kaybettik..

Kayserispor karşılaşmasında takımımızın tek golünü atan Eren Derdiyok, karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı. Çok önemli bir maçı kaybettiğimizi belirten Eren, sayılmayan golün faulle alakası olmadığını da belirtti. Eren Derdiyok'un açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Kötü başladık. Köşe vuruşundan iki tane gereksiz gol yedik. Bu üzücü bir durum. Çok önemli bir maçı kaybettik. Tabii bu da üzücü bir durum. Son iki pozisyon vardı. Sayılmayan golün faulle alakası yoktu, verilmedi. Öyleyse maç içinde her pozisyona faul verilmesi lazım. En son pozisyonda ise değerlendiremedim. Ağrım da olduğu için atamadım. Kafamızı kaldırıp ileri bakacağız. Yola devam edeceğiz.


Bu tür maçlarda her oyuncunun yüzde yüz isteği olması lazım. Golleri bu şekilde yedikten sonra moral olarak çöktük. İkinci yarıda mücadele ederek bir şeyler denemeye çalıştık. Kolum açıktı, dokunuyorum belki ama dokunmaktan başka da bir şey yok. Rakip kendisini yere bıraktı. Yapacak bir şey yok hakem kararı bu yönde.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0