Lukas Podolski'den altyapıdaki çocuklara büyük jest!

Galatasaray'a transfer olduğu günden itibaren altyapıdaki çocuklarla yakından ilgilenen ve zaman zaman maçlarına giderek onlara kenardan destek olan Alman yıldızımız Lukas Podolski jestlerine bir yenisini daha ekledi. Dün maçtan önce U14 takımı ile konuşan ve Gölcükspor maçını kazanmaları halinde yemek ısmarlayacağını belirten Lukas Podolski, altyapı takımımızın sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılmasının ardından bugün sözünü tuttu. Bugün öğle saatlerinde U14 takımıyla birlikte yemeğe çıkan Alman yıldız, bu güzel anları kişisel hesabından paylaştı.

Kamplarda, deplasmanlarda takımın kameramanı Ali'ye sataşmadan duramayan ve bu keyifli dakikaları kişisel hesabından anbean paylaşan yıldız oyuncu hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde takımın malzemecisi Veli Muğlı ve ailesine konuk olmuştu. Sık sık altyapı takımlarının maçlarını izleyen yıldız oyuncu, hiç kuşkusuz sahadaki başarılı performansının yanı sıra son derece düzgün bir karaktere sahip olduğunu da gözler önüne seriyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0