Marina Maljkovic: Taraftarımız salonu doldurmalı!

Kadınlar Eurocup 3. Tur karşılaşmasında Virtus Eirene Ragusa’yı mağlup eden Galatasaray’da başantrenör Marina Maljkovic maç sonu GSTV Genel Yayın Yönetmeni Can Erbesler’in sorularını yanıtladı. Marina Maljkovic'in açıklamaları şu şekilde...

Zor bir maç oldu. Ne kadar zor olduğunu gördünüz. Burası kadın basketbolu için harika bir salon... Dolu tribünler karşısında oynuyorsunuz. Hepsinden öte oynaması zor bir takım... İtalya'da ve Eurocup'ta iyi sonuçlar almıştım. İstanbul'daki maçı kazanmalıyız.  Parkede ne kadar olimpik sporcu vardı? Hem bizim takımızda hem de rakibimizdeki oyuncular kendi milli takımlarında oynayan iyi oyuncular. Onlara karşı 40 dakika iyi basketbol oynamak çok zor. Taraftarımızın yardımına ihtiyaç duyuyoruz. İstanbul'da da çok güçlü bir takımla oynayacağız. Bu sezon ilk defa Galatasaray taraftarının salonu doldurması gerekiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0