Ömer Yalçınkaya: Muhteşem bir galibiyet!

Galatasaray Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, Virtus Eirene Ragusa karşılaşmasının ardından GSTV Genel Yayın Yönetmeni Can Erbesler’in sorularını yanıtladı. Ömer Yalçınkaya’nın açıklamaları şu şekilde...

Muhteşem galibiyet... Deplasmanda alınan 10 sayılık farklı galibiyet büyük özveri gerektiriyordu. Oyuncularımız bunu başardı. Hepsini tebrik ediyorum. İkinci çeyrekte sallandık ama üçüncü periyotta tekrar ivmeyi arkamıza alıp tabiri caizse cezalarını kestik. 80 dakikalık bir maç olarak bakmak lazım. Biz deplasmandaki ilk 40 dakikayı 10 sayı önde kapattık. İkinci 40 dakikayı önümüzdeki hafta Perşembe günü saat 20:00'de Galatasaray taraftarının önünde oynayacağız.

Oyuncularımız bu desteği hak ediyor. Seyircimiz bizi yalnız bırakmasın. Buradaki gürültünün misliyle ve centilmence olmasını temenni ediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0