Riva ve Florya 342 milyona gitti!

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın özel haberine göre; Yıllardır maddi sıkıntıları olan Galatasaray, Florya ve Riva arazileri için yapılan protokol sayesinde kasasını doldurdu. Milli Emlak ile yapılan sözleşmeyi referans olarak gösteren Galatasaray, DenizBank ile anlaşma sağladı. 342 milyon liralık gelir sayesinde önce AktifBank'a olan 30 milyon euroluk bor kapatıldı, ardından ligdeki kritik süreç öncesi futbolcuların 3 milyon euroluk alacakları yatırıldı.

İki arazinin değerlendirilmesi için en az 508 milyon lira alması gereken sarı-kırmızılılar, bunu kırdırıp karşılığında DenizBank'tan 342 milyon lira aldı. DenizBank önceki gün itibarıyla sarı-kırmızılılara bu ödemeyi yaptı. Sarı-Kırmızılılar, ilk icraat olarak ise AktifBank'taki 30 milyon euroluk borcunu kapattı. Galatasaray'da ikinci olarak ise futbolculara olan 3 milyon euro tutarındaki borçlar ödendi.

Cim-Bom'da diğer bir gelişme ise yine geçtiğimiz günlerde yeni tesislerin Kemerburgaz'a yapılması konusunda olmuş, sarı-kırmızılılar anlaşma sağlamıştı.

Başkan Dursun Özbek'in, DenizBank ile yapılan anlaşma ve yine Florya'nın Kemerburgaz'a taşınması konusunda bugünkü divan kurulunda bilgilendirme yapması bekleniyor. Bunun yanında, Başkan Özbek'in Türk Telekom Arena'nın yanında olması planlanan spor salonu projesini de divanda açıklayacağı ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0