Sarayın Sultanları turu değerlendirdi!

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, EuroCup 3. tur rövanş maçında Virtus Eirene Ragusa'yı eleyerek çeyrek finale yükselirken karşılaşma sonrası oyunculardan Moriah Jefferson, Işıl Alben, Deniz Çolakoğlu düşüncelerini GSTV'de Deniz Gülen ile paylaştılar.

TAKIM OLDUK, KAZANDIK
Moriah Jefferson: Gerçekten zor maçtı. Sert bir rakibe karşı oynadık. Gerçek bir takım olarak oynamayı başardık ve kazandık. Onlar da Eurocup'u kazanmak istedikleri için agresif olacaklarını biliyorduk. Bundan sonra takım halinde kalmayı başarırsak önümüzdeki maçları da kazanacağımızı umuyorum.

KAZANMA ALIŞKANLIĞI ÖNEMLİDİR
Işıl Alben:  Güzel bir sezon geçiriyoruz. Sezon başında dışarıda bir inanç yoktu ama biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bugün galibiyet çok önemliydi. Maçın son periyodunda ortaya koyduğumuz karakter gelecek için umut vericiydi. Kazanma alışkanlığı her zaman önemlidir. Taraftara da galibiyet hediye ettiğimiz mutluyuz. Daha da çok çalışarak hedefe yürümeye devam edeceğiz. 

FİNAL YOLUNDA İLERLEMEK İSTİYORUZ
Deniz Çolakoğlu: Güzel ve sert bir mücadele oldu. Orada kazandık ama burada da taraftarımızın önünde kazanmak istedik. Biz birbirimize kenetlenen, güvenen bir takımız. Taraftarımızın da desteğiyle önemli işler başarıyoruz. Önümüzde daha zor maçlar olacak. Onlara da her zaman olduğu gibi kenetlenerek final yolunda ilerlemek istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0