Selçuk, Sneijder ve Carole'un durumu belli oldu..

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunda deplasmanda Başakşehir ile karşılaşan ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan Galatasaray'da karşılaşmada yaşadığı sakatlıkları nedeniyle kenara gelen Wesley Sneijder, Selçuk İnan ve Lionel Carole'un durumları belli oldu. Karşılaşmanın 5. dakikasında sakatlanan Wesley Sneijder ve 50.dakikasında sakatlanan Selçuk İnan'ın sağ üst adale grubunda orta düzey zorlanma tespit edilirken, ayak bileğine aldığı darbe sonrasında devre arasında kenara gelen Lionel Carole'un sağ ayak bileğinde bağlarda esneme ve ödem olduğu tespit edildi.

Fransız sol bek Carole'un sakatlığının çok ciddi olmadığı ve oyuncunun önümüzdeki hafta oynanacak olan Kayserispor maçında forma giyme ihtimali olduğu; Selçuk İnan ve Wesley Sneijder'ın iki hafta sonra oynanacak olan Beşiktaş derbisine yetiştirilmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0