IWBF Champions Cup: İkinci yarıda gelen galibiyet!

Avrupa'nın bir numaralı organizasyonu olan Euroleague - 1 turnuvasına katılmak için eleme grubunda mücadele eden Galatasaray TSB takımı grubunun dördüncü maçında İspanyol temsilcisi Fundosa Valencia ile karşılaştı. Rakibi karşısında ilk yarıyı geride kapatmasına rağmen ikinci yarıda üstün bir oyun ortaya koyan Engelsiz Aslanlar sahadan 60-50'lik skorla galip ayrılarak 3.galibiyetini elde etti. 29 sayı ile yıldızlaşan Bülent Yılmaz galibiyette başrol oynarken, 11 sayı - 12 ribaund performansıyla double-double yapan Mortaza Abedi galibiyette pay sahibi oldu.

Fundosa Valencia karşısında ilk yarıyı 29-25 geride tamamlayan Engelsiz Aslanlar üçüncü çeyrekte 19-11'lik çeyrek performansıyla üstünlüğü ele aldı ve final periyodunda 16-10'luk üstünlüğüyle sahadan 10 sayı farkla galip ayrıldı. Ribaundlarda rakibine 23-20'lik üstünlük kuran takımımız hücumda takım halinde 11 asist yaptı. Maçta hiç üç sayılık isabet bulamayan Sedat İncesu'nun öğrencileri saha içinden %43 isabetle oynadı.

Eleme turunda yer aldığı B grubunda oynadığı 4 maç sonunda 3 galibiyet 1 mağlubiyet elde eden Engelsiz Aslanlar bu maçlar sonunda averajla grubunu üçüncü sırada tamamladı. Grubunu üçüncü olarak tamamladığı için Euroleague 1'e katılma hakkını kaybeden Galatasaray TSB takımı, iki numaralı kupada mücadele edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0