Stefan "Nerroh" Pereira resmen Galatasaray'da!

Kulüp tarihinde ilk kez E-Spor branşında mücadele eden Galatasaray, kadrosunda gerçekleştirdiği değişikliklere bir yenisini daha ekledi. Daha önce antrenör görevinde görev yapan Ruben Korte'nin yerine  Daniel Vorborg'u göreve getiren takımımız, sezon başında kadrosuna kattığı ormancı rolündeki Alman oyuncusu Lounis "Kanani" Khouani'nin sözleşmesini geçtiğimiz günlerde fesh ettiğini açıklamasının ardından bu pozisyona Belçikalı tecrübeli oyuncu Nerroh'u transfer etti.

Ormancı rolünde agresif bir oyun tarzına sahip olduğu bilinen Stefan Pereira daha önce Fransa Ligi ekiplerinden Melty Esports ve LDLC takımlarında mücadele etmişti. Daha önce iki kez EU Challenger Series'te mücadele eden Belçikalı oyuncu bugün takıma katıldı. Galatasaray E-Spor takımı mücadele ettiği Şampiyonluk Ligi'nde mevsimin 4.haftasında SuperMassive ve Oyunfor.CREW ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0