Abdurrahim Albayrak: 2018 için bayağı iddialıyım..

Eski yöneticilerimizden Abdurrahim Albayrak, Yıllık Olağan Genel Kurul'da NTV Spor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sözlerine milli takımı Finlandiya karşısında aldığı galibiyeti kutlayarak başlayan Albayarak, 2018'de yapılacak seçim için bayağı iddialı olduğu belirtti. Abdurrahim Albayrak'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

BENİM GALATASARAY FUTBOL TAKIMIYLA İLGİLİ ÇOK CİDDİ ENDİŞELERİM VAR
İyi bir kongre oluyor. Kimse kimseyi kırmadan fikirlerini ifade ediyor. Benim Galatasaray futbol takımıyla ilgili çok ciddi endişelerim var. Yapılan transferler, şu anda oynanan oyun bu seneyi kaybettik. İkincilik şansımızdan da epey uzaklaştık. Önce bunları düşünmemiz lazım. Galatasaray’ın ihtiyacı olan futbolcular olsaydı bunlar ortaya çıkmazdı.

2018 İÇİN BAYAĞI İDDİALIYIM
Galatasaray'ın mevcut bir başkanı var. Bana konuşmak yakışmaz. Fakat herkes bilmelidir ki Galatasaray bir gecede başkan çıkarmıştır. Duygun Yarsuvat, bana Galatasaray'ın ihtiyacı olduğu söylediğinde koşa koşa geldim. O sene de hep beraber şampiyon olduk. Sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım. Erken konuşmak istemiyorum ama 2018 için bayağı iddialıyım.

ARALIKSIZ 5 SENE ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLURDUK
Ali Dürüst, Fatih Terim ve ben inanılmaz bir üçlüydük. Türkiye'de dillere destan olmuştu. Ünal Aysal'ın dolduruşla seçime gitmesi, Galatasaray'a verilmiş en büyük zararlardan biridir. Eğer o seçim olmasaydı; Ben zannediyorum ki hem Fatih Hoca devam ederdi hem bizler devam ederdik. Aralıksız üst üste 5 sene şampiyon olurduk.

Sonra bizler Duygun Yarsuvat'la beraber yeniden geldik, Hamza Hamzaoğlu'nu getirdik. Türkiye'de kupa bırakmadık, 3 tane kupalı antrenörü gönderdik. Ondan sonra 3 tane antrenör aldık. Bunların hiçbirisi gazete kağıdıyla alınmıyor eurolarla, dolarlarla alınıyor. Borçlar da ondan dolayı artıyor. Hamza Hamzaoğlu ile devam etseydik ben inanıyorum şimdiye kadar en az 50-60 milyon tasarruf ederdik.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0