Ünal Aysal: Programımda Galatasaray'a yeniden başkan olmak yok

Ünal Aysal, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılan Galatasaray Kulübü Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısında A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Programında Galatasaray başkanlığının olmadığını belirten Aysal, taraftara olan borcunu muhakkak ödeyeceğini de belirtti. Ünal Aysal'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

PROGRAMIMDA GALATASARAY'A YENİDEN BAŞKAN OLMAK YOK
Bizim aldığımız rakamlar neyse o rakamlarla bıraktık. Galatasaray en iyi dönemlerinden birini geçirdi sportif başarı olarak. Programımda Galatasaray'a yeniden başkan olmak yok. Zaten bu şerefli görevi bir kere yaptım. Başarısız olduğumu da hiç zannetmiyorum. İyi bir kadrom vardı. Bundan sonra daha genç, daha dinamik, daha dinç kadrolarla Galatasaray'ın daha yukarı yerlere gelmesini ümit ediyorum. Taraftarın beni başkan olarak istemesi beni gerçekten mutlu ediyor. Ben de onları mutlu etmek için her şeye hazırım. Ama bu sadece başkanlık yapmak gibi bir şey gerektirmiyor. Başka formüller içinde taraftara olan borcumu muhakkak ödeyeceğim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0