CEV Challenge Cup | 17 yıl sonra!

CEV Challenge Cup'ta çeyrek final etabında İsrail temsilcisi Maccabi Tel-Aviv'i iki maçta da 3-0 mağlup eden Galatasaray HDI Sigorta kulüp tarihinde önemli bir başarıya imza attı. Filenin Aslanları kulüp tarihinde 17 yıl sonra Avrupa Kupaları'nda son dört takım arasına adını yazdırırken, bu başarıyı daha önce 2 kez tekrarlamıştı.

Filenin Aslanları kulüp tarihinde ilk olarak 1991-92 sezonunda Wuppertal, Parma ve Padova'nın yer aldığı Avrupa Konfederasyon Kupası'nda mücadele etmiş ve dörtlü finalleri son sırada tamamlamıştı. Sarı-kırmızılılar 1999-2000 sezonunda ise Kupa Galipleri Kupası'nda mücadele etmişti. Takımımız Atina'da düzenlenen Final-Four'un ilk maçında Paris Volley'e 3-0 yenilerek final şansını kaybetmiş; turnuvayı da 4. olarak tamamlamıştı.

17 yıl sonra adını CEV Challenge Cup'ta son dört takım arasına yazdıran takımımız yarı finalde Rus temsilcisi Fakel Novy Urengoy ile final mücadelesi verecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0