Hüseyin Koç: Son dörde kalmak bizim için büyük gurur..

CEV Challenge Cup'ta çeyrek final etabında karşılaştığı İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv karşısında iki maçtan da 3-0 galip ayrılarak adını yarı finale yazdıran Galatasaray erkek voleybol takımında kaptan Hüseyin Koç karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. CEV Challenge Cup'ta ilk olarak finale yükselmelerini istediklerini belirten deneyimli oyuncunun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Avrupa’da 4 takım arasında kalmak bizim için büyük gurur. Taraftarlarımızı ligde mutlu edemiyoruz. Avrupa’da güzel bir hava yakaladık. Bizim tek amacımız o kupanın bir ucundan tutmak. Ligde bu hafta Fenerbahçe maçımız var, o maçtan puan almamız lazım. Tek amacımız ligi de iyi bir yerde bitirmek. Takımda fedakar oyuncularımız var. Fenerbahçe maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0