Nedim Özbey: Altyapıdan gelen oyuncular beni gururlandırıyor..

CEV Challenge Cup'ta adını yarı finale yazdıran ve 17 yıl sonra tarihi bir başarıya imza atan Galatasaray erkek voleybol takımında başantrenör Nedim Özbey karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Takım olarak mücadele etmekten geri adım atmadıklarını ve bundan dolayı da mutlu olduğunu belirten Özbey'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Challenge Cup’ta mağlubiyetimiz yok. Buraya Balkan şampiyonu olarak geldik. Yarı finalde ilk maç orada olacak. Takımımız final havasına girdiğinde oynuyor. Galatasaray’ın altyapısından çıkan oyuncular beni çok mutlu etti. Galatasaray erkek voleybolunda uzun yıllardır böyle bir başarımız yoktu. Başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Yarı finaldeki rakibimiz Ruslar fizik olarak uzunlar. Bizim takım da tekniğini çok iyi kullanan oyunculardan oluşuyor. Takımdaki her oyuncu görevini yapıyor. İlk sette çok zorlandık. Rakibimiz Maccabi kötü bir takım değil. Bizim kazanma azmimizin önüne geçemediler.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0