CEV Cup | İlk maçtan rahat galibiyet!

Bu sezon CEV Cup'ta yoluna iddialı bir şekilde devam eden Galatasaray kadın voleybol takımı çeyrek final aşamasında Lodz ile karşılaştı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü gibi özel bir günde sahaya çıkan Aslan Kızlar, kendilerine yakışanı yaparak rakibi karşısında sahadan 3-1 galibiyetle ayrılarak yarı finalin kapısını araladı.

İlk sette müthiş bir savunma efekti gösteren takımımız ilk teknik molaya 8-5 önde girdikten sonra farkı açtı ve ikinci teknik molaya 16-11 önde girdi. Farkı artırmaya devam eden takımımız 25-25'lik oldukça rahat bir skorla ilk seti bitirdi.

İkinci sette ilk setteki oyunu ortaya koyamadık. İlk teknik molaya karşı ekip 5-8 önde girdi. Oyunda bir hakimiyet kuramayan takımımız ikinci teknik molaya da geride  girdi. Setin son bölümünde rakibini yakalayan takımımız set için uğraşsa da 25-27'lik skora engel olamadı.

Üçüncü sette tekrar ilk setteki havayı yakalayan takımımız ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Hız kesmeyen takımımız farkı açtı ve ikinci teknik molada fark 7 oldu. Seti 25-14 ile bitiren takımımız oyunun hakimiyetini tamamen üzerine aldı. Son sette ise oldukça iyi mücadele gösteren takımımız o seti de 25-17 bitirdi. Maç da 3-1 sona erdi.

Takımımızın skor durumu şu şekilde; Centoni (19), Seda (18), Jack (12), Ruseva (10), Leys (9), Aslı (4), Güldeniz (1), Gamze (1), Berfin (1), Nursevil (-), Nihan (L)

Bu maçta iyi bir avantaj elde eden takımımızı tebrik ediyoruz, ayrıca her bir oyuncumuzun da Kadınlar Günü'ni kutluyoruz! Rövanş maçı Polonya'da 16 Mart'ta. Yarı Final için de sadece 2 set yeterli olacak!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0