ÖZEL HABER | Errick McCollum geliyor!

Geçtiğimiz sezon tarihi bir başarı elde ederek Eurocup'ta şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Odeabank, bu sezon istediği performanstan uzak bir görüntü çizmişti. THY Euroleague'de play-off şansını mucizelere bırakan Ergin Ataman'ın öğrencileri, kupaya yarı finalde veda etmiş ve ligde de aldığı mağlubiyetlerle ilerisi için pek umut vermemişti.

Daha önce kadrosunda kısa rotasyonunda Bruno Fitipaldo takviyesi yapan Galatasaray Odeabank, geçtiğimiz yıl formasını giyen Errick McCollum ile her konuda anlaşma sağladı. İsmi bir dönem Darüşşafaka Doğuş ile anılan ve transferinin her an biteceğine dair haberler çıkan Amerikalı yıldızın yarın sabah saatlerinde sağlık kontrollerinden geçerek kendisini Galatasaraylı yapan sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz sezon sonunda sözleşme yenilemek için kulüple görüşen McCollum yıllık 1.5milyon dolar gibi bir ücret talep etmiş ve ekonomik nedenlerden dolayı anlaşma sağlanamaması üzerine Çin Ligi ekiplerinden NC Beijing takımına imza atmıştı. Şubat ayında biten Çin Ligi'nde takımının play-off aşamasına kalamaması sonrasında yıldız oyuncu serbest kalmıştı.

REVİZE: Akşam saatlerinde oyuncunun menajerinden ve kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Amerikalı oyuncunun geçen sene yaşanılan maddi sorunlar nedeniyle bu sezon alacağı ücreti peşin olarak istediği ancak kulübün bu rakamı aylık olarak ödemeyi önerdiği bu nedenle görüşmelerde pürüz çıktığı belirtiliyor. Errick McCollum'un ödeme planın hakkında ikna edilmesi için Ergin Ataman'ın devreye girdiği ve oyuncunun ödeme planını kabul etmesi halinde Cuma gününe kadar sözleşmeye imza atması bekleniyor.
****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ !

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0