Dursun Özbek: Galatasaray'ın sorunlarını çözmek bizim görevimiz..

63. kez düzenlenen ve 1954 yılından bu yana okuyucularının oylarıyla yılın sporcularının belirlendiği Milliyet Spor Ödülleri törenine katılan Galatasaray Spor Kulübü başkanı Dursun Özbek ödül töreni öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ödül kazananları tebrik ederek sözlerine başlayan Özbek, yönetim süresi boyunca mücadele ettiği Ali Sami Yen Arena'nın kullanım haklarına kavuştukları için mutlu olduğunu belirtti. Dursun Özbek'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Geceye katılmaktan dolayı mutluyum. Sporda başarılı olanları, spor camiasını burada görmek güzel. Ben de buradayım. Güzel bir gece olacağı kanaatindeyim. Ödül alan herkesi de şimdiden tebrik ediyorum. İki ezeli rakip (Beşiktaş ve Galatasaray) birbirine ihtiyaç duyar. Biri olmazsa diğerinin olma şansı da pek yok. Bu ezeli rekabet Türk sporunu yukarıya çıkarıyor. Dolayısıyla bu rekabetin, bunun yüzyıllar boyu devam edeceğini herkes biliyor. Ben de bu rekabet devam etsin istiyorum. Bu rekabetin sonucu, sporda gelişime neden oluyor. Dostluk ebedi. Burada özellikle Türkiye'nin geçtiği durumda yurt içinde bu tip dostluklar camialar arası dostluklar özellikle futboldaki terörün bitmesinde faydalı olacağını düşünüyorum

Ben seçilirken ve seçildikten sonra bazı projeler ortaya koymuştum. Yönetimimde yer alan arkadaşlarımla bu yolda çalışıyoruz. Galatasaray'ın yıllanmış sorunlarını çözmek yönetimlerin görevi. Bu manada Galatasaray'ın GSGM ile olan çatı kapama ve irtifa hakkı problemi vardı. Uzun zamandır bunu takip ediyorduk ve neticelendirdik. Galatasaray adına çok mutluyum. Artık stadımızın irtifa hakkını almış bulunuyoruz. Bu konuda çok sevinçliyim.

Milli Emlak ile görüşmelerimizde önemli mesafeler aldık. En hızlı şekilde Florya'yı taşıyacağımız yeni tesislerimizi yapacağız. Altı idman sahası olacak içinde. Halen iki nizami sahamız var. Bunun üzerinde her gün çalışmak, doğal olarak sakatlıkları da beraberinde getiriyor. Onun için yeni tesisi en kısa zamanda Galatasaray'ın hizmetine açacağız. Yönetim Kurulu bu anlamda çok sıkı çalışıyor. Onun müjdesini de yakında vereceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0