Ergin Ataman'dan manidar kutlama..

63. kez düzenlenen ve 1954 yılından bu yana okuyucularının oylarıyla yılın sporcularının belirlendiği Milliyet Spor Ödüllerinde yılın takımı ödülüne Beşiktaş Futbol Takımı layık görüldü. 

Geçtiğimiz günlerde oynanan Beşiktaş Sompo Japan - Galatasaray Odeabank karşılaşmasında Beşiktaş taraftarlarının küfürlü tezahüratlarına maruz başantrenörümüz Ergin Ataman da kişisel twitter hesabından konuyla ilgili manidar bir kutlama mesajı yayınladı.. Beşiktaş Basketbol Takımı'na tarihlerinin en başarılı dönemini yaşatarak 3 kupa kazandıran Ataman,  "Milliyet Spor Ödülleri yılın takımı kategorisinde Dünya şampiyonu Eczacıbaşı Voleybol Takımı, Euroleague finalisti Fenerbahçe Basketbol Takımı ve Eurocup şampiyonu Galatasaray Odeabank Basketbol Takımını geride bırakarak bu ödüle layık görülen Türkiye Ligi Şampiyonu Beşiktaş Futbol Takımını kutlarım." dedi.  


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0