Ergin Ataman: Kazanmak için oynayacağız..

THY Euroleague'de normal sezonun 27.haftasında UNICS Kazan karşısında sahadan 75-67'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray Odeabank'ta başantrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Takım olarak kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirten Ataman, ligde de takımının form grafiğinin yükselerek şampiyonluk adayı olacaklarını belirtti. Ergin Ataman'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

İlk beş dakika maçın temposuna istediğimiz şekilde ayak uyduramadık fakat beşinci dakikadaki molanın ardından savunmamızı sertleştirdik. Özellikle Tyus atletizm ve direnç kattı takımımıza. Diebler'ın da şutlarının girmesiyle tamamen ritim bularak çok iyi bir basketbol oynadık.

Play-off iddiamız kalmamasına rağmen tüm maçlarımızda iyi basketbol oynayarak mücadele ediyoruz, bu şekilde de play-off sınırının hemen altına çıkmayı başardık. Kalan maçlarımızı da kazanmak için oynayacağız. Burada oynadığımız basketbolu Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne de yansıtabilirsek, Play-off’larda son topa kadar mücadele eden ve şampiyonluk adayı bir Galatasaray Odeabank olacağını tahmin ediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0