E-Spor | Vadideki derbide yine kazanan çıkmadı!

Galatasaray Esports, League of Legends Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 6. haftasında derbide 1907 Fenerbahçe Espor ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan seri 1-1'lik eşitlik ile sonuçlandı. Serinin ilk maçını kaybeden sarı-kırmızılılar, ikinci maçta üst koridor oyuncusu Broken Blade'in etkileyici performansı ile eşitliği sağladı. İki takım arasında sezonun ilk maçı da aynı skorla sonuçlanmıştı. Serinin ikinci maçına ağırlığını koyan Broken Blade, %94'lük skor katkılı Gangplank oyunuyla maçın adamı seçildi.

Galatasaray Esports, bu beraberlik ile puanını 7'ye taşırken, Şampiyonluk Ligi'nin 6. haftasının son maçında 6 Mart Pazartesi saat 20:00'de Galaktikos ile karşılaşacak. İki takımın daha önceki karşılaşmasında 2-0 ile kazanan Galatasaray Esports olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0