EC Women | Marina Maljkovic karşılaşmayı değerlendirdi..

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, EuroCup Women yarı final ilk karşılaşmasında Yakın Doğu Üniversitesi’ne 81-87 mağlup oldu. Mücadele sonrası Başantrenörümüz Marina Maljkovic basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Maljkovic'in açıklamaları şu şekilde..

Öncelikle taraftarımız salonu doldurarak muhteşem bir destek verdiler. Maçı izleyen hiç kimse maçta savaşmadığımızı söyleyemez. Takımımız maksimum performansını sahaya yansıttı ama rakibimiz Yakın Doğu Üniversitesi çok kuvvetli bir takım; çok iyi oyunculara ve geniş rotasyona sahipler.

Bu taraftarın önünde oynamak muhteşem. Böyle bir atmosferi Avrupa’nın hiçbir takımında göremezsiniz. Onların önünde zaferi elde edemediğimiz için çok üzgünüm. Oyuncularımı gösterdikleri performanstan ötürü tebrik ediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0