EC Women | Sarayın Sultanları yarı finalde havlu attı..

EuroCup Women yarı final mücadelesi rövanş maçında Yakın Doğu Üniversitesi ile Caferağa Spor Salonu'nda karşılaşan Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, sahadan 81-68 mağlup ayrılarak turnuvaya yarı finalde veda etti. Takımımız ilk mücadelede de rakibine evinde 81-87 mağlup olmuştu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf rakibimiz olurken pota altında Vitola ile etkili olan Sarayın Sultanları ilk çeyreği 16-9 geride kapattı. İkinci çeyrekte YDU hücum ribaundları ile farkı açmaya başlarken Işıl-Traore ikilisi ile yay gerisinden isabetler bulan takımımız karşılaşmanın içinde kaldı(34-24). Kalan dakikalar karşılıklı basketlerle geçilirken rakibimiz soyunma odasına 41-30 önde girdi. Üçüncü çeyrekte dış atışlarla etkinliğini sürdüren rakibimiz farkı 20 sayılara yaklaştırdı(53-34). Rakibinin atağına reaksiyon veren kızlarımız tıpkı ilk maçta olduğu gibi farkı azalttı ve karşılaşmanın son çeyreğine rakibimizin 59-52 üstünlüğü ile girildi. Son çeyrekte oyundaki etkinliğini sürdüren takımımız savunmasını da sertleştirince maç tekrardan ortaya geldi(61-58). Karşılaşmanın sonunda yorulan ve rakibinin geniş kadrosuna cevap veremeyen Sarayın Sultanları sahadan 81-68 mağlup ayrıldı ve EuroCup Women'a yarı finalde veda etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0