Eren Derdiyok: Şampiyonluk dışındaki bir yarış mümkün değil..

Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Antalya deplasmanında sahne alan ve son dakika golüyle sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray'da günün yıldızı Eren Derdiyok karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi oynadıklarını ve rakipleri karşısında zorlandıklarını belirten Derdiyok, teknik direktörleri Tudor'un heyecanlı bir yapıya sahip olduğunu belirtti. Eren Derdiyok'un açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Çok güzel bir mücadele oldu. Antalyaspor çok iyi oynadı, zorladı. Biz de çok iyi oynadık. Bizim 10 kişi kazanmamız moral açısından çok önemliydi. Hedeflerimize ulaşamamıştık çünkü. Ciddi maçlarda puan kaybı yaşadık. Galatasaray'ın şampiyonluk dışında bir yarışta olması mümkün değil. Ama inancımızı hiç kaybetmedik ve bugün galibiyetle ayrıldık. Her maça kendimizi çok iyi hazırlayıp kazanmak için çıkacağız. Sonrasında da iyi yerde olacağımıza inanıyorum. 

İlk golümde kaleci topu geç gördü; bence ikinci golüm daha güzel. Kaptan Selçuk’un topu ortalaması ve zamanlamam iyiydi. 

Futbolda inanç da önemli. Tudor, futbolu yaşayan bir hoca. Duygularını çok kolay belli ediyor. Attığımız golden sonra sevinci de bunu gösteriyor. İlginç bir an oldu, hocanın ilk maçında galibiyeti getiren golü ben atmıştım. Hocamızın buradaki ilk maçında da galibiyeti getiren golü atmak bana nasip oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0