Yasin Öztekin: Daha çok koşmam lazım..

Antalya deplasmanından son dakika golüyle 3 puana uzanan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Yasin Öztekin açıklamalarda bulundu. Takım olarak kazandıkları için mutlu olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, yeni oyun şablonuna alıştıklarını belirtti. Yasin Öztekin'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Geçen hafta 3 puan almak istedik, elimizden geleni yapmaya çalıştık. Derbide yeni sistemle ikinci kez oynamıştık. Özrü yok ama son haftalarda kritik puanlar kaybettik. Bugün son dakikada Eren'in golüyle kazandık. Yeni hocamız ve yeni sistemle kazandığımız için mutluyuz. Kendimi iyi hissediyorum ama hocamızın da bana söylediği gibi daha çok koşmam gerekiyor. Süre aldığım zaman bunu yerine getirmeye çalışıyorum. Bugün az koştum ama kazandığımız için mutluyum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0