Ergin Ataman: İstediğimiz yerde değiliz ancak..

THY Euroleague'de normal sezonun 24.haftasında Real Madrid'i mağlup ederek rakibinin 9 maçlık serisini sona erdiren Galatasaray Odeabank'ta baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Takım olarak müthiş bir karakter gösterdiklerini belirten Ataman, tribünlerin bir kısmının kendisini istifaya davet etmesi hakkında da görüşlerini belirtti. Ergin Ataman'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Oyuncularımız bu akşam müthiş bir karakter gösterdi. Mental olarak hedefinizin kalmadığı bir ortamda bu tip maçları oynamak kolay değil. Karşınızda lider bir takım var. Maçın başından itibaren çok akıllı bir basketbol oynadık. Göksenin ile Madrid’in kısalarına çok ciddi baskı yaptık. Pleiss ve Daye ile de pota altını iyi savunduk. Hücumda Sinan’ın içeriye penetreleri, Micov ve Diebler’ın dış atış isabetleriyle bir ara 17 sayı farkla öne de geçtik ancak sonrasında yorgunluk belirtileri oldu. Madrid 4 sayı öne geçti ancak oyun kontrolünü hiçbir zaman kaybetmedik. Oyun stratejisini son bir dakikada çok iyi değerlendirdik. Eleştiriliyoruz ama deplasmanda Barcelona’yı yenen, evinde ise Euroleague lideri Real Madrid’i yenmiş bir Galatasaray takımı var. Bu ligde istediğimiz yerde değiliz ama sekiz galibiyete ulaştık. EuroLeague’in en düşük bütçeli takımlarından biriyiz ama yine de oyuncularımın gayretinden memnunum.

Anlaşılan o ki, bu akşam bazı taraftarlar destek vermeye değil takımı sabote etmeye gelmişler. Bunlar Galatasaray taraftarı değil benim için. Onların söylediği hiçbir şeyi kaale almıyorum. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0