Errick McCollum'un lig lisansı çıktı..

Dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelen ve bu sabah saatlerinde sağlık kontrollerinden geçtikten sonra sezon sonuna kadar kendisini Galatasaraylı yapan sözleşmeye imza atan Amerikalı yıldız oyuncu Errick McCollum'un lig lisansı bugün çıkartıldı. THY Euroleague'de transfer döneminin tamamlanması nedeniyle normal sezonda kalan 5 maçta forma giyemeyecek olan yıldız oyuncu, Galatasaray Odeabank adına bu sezon Basketbol Süper Ligi'nde forma giyebilecek. 29 yaşındaki şutör guardın teknik heyetin forma vermesi halinde hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe derbisinde forma giyebilecek.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da 3 numaralı formayı terleten Eurocup'ta normal sezonun MVP'si, sezon sonuna kadar 4 numaralı formayı giyecek. Errick McCollum'a tekrardan hoşgeldin diyor ve sarı-kırmızılı forma altında üstün başarılara imza atmasını temenni ediyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0