EC Women | Yarı finaldeki rakibimiz Yakın Doğu Üniversitesi..

Good Angels Kosice karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak Eurocup'ta adını son dört takım arasına yazdıran Galatasaray kadın basketbol takımının yarı finaldeki rakibi belli oldu. Kadın basketbolu tarihinde ilk kez dört Türk takımının Eurocup'ta son dörde kaldığı organizasyonda Sarayın Sultanları turnuvanın güçlü ekiplerinden Yakın Doğu Üniversitesi ile eşleşti. 

Kadın basketbolunda Avrupa'nın iki numaralı kupasında son dört takımın Türk olması hiç kuşkusuz Türk basketbolu adına çok büyük bir başarı olarak tarihteki yerini alacak. Çift maçlı eleminasyon sistemi üzerinden oynanacak olan yarı final serisi 21-24 Mart tarihlerinde oynanırken, ev sahibi avantajı Yakın Doğu Üniversitesi'nde bulunuyor. Yarı finaldeki bir diğer eşleşme ise Bellona Abdullah Gül Üniversitesi ile Hatay BŞB arasında gerçekleşti.

Eurocup Women'da yarı finaldeki maç programı şu şekilde;
21 Mart, Abdi İpekçi Arena: Galatasaray - Yakın Doğu Üniversitesi
24 Mart, Caferağa Spor Salonu: Yakın Doğu Üniversitesi - Galatasaray

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0