Galatasaray'da üstüste sakatlıklar!

Teknik direktörlük görevine Igor Tudor'un getirilmesinin ardından daha fazla fiziksel antrenmanlar yapmaya başlayan Galatasaray'da son bir hafta içerisinde yaşanan üstüste sakatlıklar şok etkisi yarattı. Süper Lig'de yarın akşam evinde Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan takımımızda akşam sakatlar kervanına Eren Derdiyok ve Pedro Cavanda eklenirken, Hırvat teknik adamın göreve gelmesinin ardından yaşanan 6.sakatlık dikkat çekti.

Takımın fiziksel durumundan memnun olmayan ve antrenman sayısını günde 2'e çıkartan Hırvat teknik adamın çalışmalarının büyük bir bölümü fizik antrenmanlarına dönmüştü. Gençlerbirliği ile oynanacak olan karşılaşma öncesinde son 2 antrenmanda Aurelien Chedjou, Semih Kaya, Pedro Cavanda ve Eren Derdiyok sakatlanırken; geçtiğimiz hafta ortasında Antalya karşılaşması öncesinde de Nigel de Jong ve Wesley Sneijder sakatlık geçirmişti. Üstüste yaşanan bu sakatlıklar Igor Tudor'un antrenman metodlarının tartışılmasına yol açarken, Hırvat teknik adamın daha önce görev yaptığı PAOK takımında bir sezonda 30'a yakın sakatlık yaşaması akıllara geldi.

Resmi siteden yapılan açıklamalarda oyuncular hakkında şu bilgilere yer verildi;
Eren Derdiyok: Sağ alt arka adalesinde orta düzeyde (ikinci derece) zorlanma.
Pedro Cavanda: Ayak bileğinde kanama (ödem) ve kemik ödemi.
Aurelien Chedjou: Topuğunda ödem ve kas grubu ağrısı.
Semih Kaya: Sol üst ön adale grubunda orta düzeyde zorlanma.
Nigel de Jong: Sağ arka adalesinde orta derecede zorlanma.
Wesley Sneijder: Sağ arka adalesinde zorlanma.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0