Fernando Muslera: Sözleşme teklifi gelirse kabul ederim!

Galatasaray'ın yıkılmayan son kalesi olan Fernando Muslera, eşi Patricia Collero ile HaberTürk Magazin'e özel bir röportaj verdi. Eşi ile olan ilişkisinden, İstanbul'da yaşamanın zorluklarına; Galatasaray'da ki geleceğinden, çocukluk idolüne kadar bir çok konuda açıklamalar yapan Fernando Muslera'nın röportajından öne çıkan satır başları şu şekilde..  

**Üç yıldır burada birlikteyiz. Alışma konusunda zorlandığımız noktalar oldu. Güney Amerika ile karşılaştırdığımızda dil farklı ve trafik çok yoğun. Bu nedenle fazla dışarı çıkamıyoruz. Gerçi şehir merkezine taşındık ve artık şehirde dolaşabileceğiz. Güzel İstanbul’u yakından tanımaya ve keyfini çıkarmaya çalışıyoruz. Bu kültürü tanıdığımız için kendimizi şanslı hissediyoruz.

**Galatasaray’da altıncı sezonumu yaşıyorum. İnsanların beni kaptanlığa layık görmesi çok doğal. Ancak kaptanımız Selçuk İnan ve buna saygı duyulması gerekiyor. Benim de Selçuk’a büyük sevgi ve saygım var. Çok iyi bir insan ve Galatasaray’ı çok seven biri olduğuna tüm kalbimle inanıyorum. Birlikte çok şeyler başardığımızı düşünüyorum.

**Tudor çok hırslı bir antrenör. Her zaman yüzde yüz konsantrasyon istiyor. Hücum etmeyi ve baskı kurmayı seviyor. Antrenmanda da maçta da değişen bir şey yok. Bu bakış açısı umarım bize çok yardımcı olur.

**Gerek yönetim kurulu gerek kulübün profesyonelleriyle iletişimimiz hep iyi oldu. Zaman zaman yeni sözleşme konusu açılıyor. Daha önce basın toplantısında söyledim, bir kez de sizin aracılığınızla tekrarlayayım, sözleşme yenileme teklifi gelirse kabul ederim. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum ve insan evinden ayrılmayı hiçbir zaman istemez.

**Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te doğdum. Uruguay’dayken Boca Juniors’ın maçlarını izlerdim. 14-15 yaşımdayken Boca’nın kalesinde Kolombiyalı Oscar Cordoba vardı ve o her zaman için benim kahramanım oldu. Onunla tanıştığım gün çok heyecanlanmıştım.

**Mümkün oldukça giyimime önem vermeye çalışırım. Antrenmanlardan yorgun çıktığım için daha konforlu biçimde spor giyinmek durumunda kalabiliyorum. İmkân olsa her antrenman çıkışı şık giyinirim. İyi giyindiğiniz zaman kendinizi iyi hissedersiniz, bu bir gerçek. Bir de paparazziler her yerde, o yüzden iyi görünmek lazım!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0