TSBSL | Engelsiz Aslanlar zorlansa da kazanmasını bildi..

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 16. hafta karşılaşmasında Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon Merkezi’ni konuk etti. Ataköy Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden takımımız 67-63 galip ayrılarak ligde üst üste 4. galibiyetini almış oldu.

Takımımız mücadeleye Bülent, Omit, Morteza, Fikri ve İsmail Ar ilk beşiyle başladı Karşılaşmanın başı iki takımın karşılıklı yakaladığı serilerle geçilirken takımımız ilk çeyreği 17-10 önde geçti. İkinci çeyrekte zorlanmasına rağmen rakibinin hamlesine reaksiyon veren Engelsiz Aslanlar soyunma odasına 30-25 önde girdi. Üçüncü çeyrekte taraftarın desteğini de arkasına alan Engelsiz Aslanlar, Mustafa’nın basketleriyle farkı 13 sayıya kadar çıkardı; son çeyreğe de 50-41 önde başladı.  Son periyotta TSK, arka arkaya bulduğu sayılarla farkı 1'e kadar indirerek skoru 52-51’e getirdi. Mola sonrası toparlanan takımımız mücadelenin bitimine 4 dakika kala farkı 5 sayıya çıkarttı; mücadeleden de 67-63 galip ayrıldı. 

Karşılaşmada Mustafa Korkmaz ve İsmail Ar 18’er sayı ile en skorer isimler olurken Morteza 13, Bülent 11 ve Omit 3 sayı ile galibiyette önemli pay sahibi oldu. Engelsiz Aslanlar Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nin 17. haftasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne konuk olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0