Geleceğin Galatasarayı: Fikir Atölyesi

Galatasaray fikir atölyesi projesi kulübümüzü 21. yüzyılda Avrupa ve dünya ölçeğinde en önemli kulüplerden birisi haline getirecek taraftarının ve camiasının bir arada üretim yapabildiği bir AR-GE üssü olarak tasarlanmalıdır. 

Galatasaray Fikir Atölyesi; Galatasaray’ın her türlü teknolojik yenilik ve inovasyonu üretebileceği, tartışabileceği ve kullanabileceği bir Bilim merkezidir. Galatasaray’ın yaşadığı temel sorunların çözümüne yönelik her türlü önerinin özgürce konuşabileceği, katma değer odaklı çıktılar olarak Yönetim Kurul ile Genel Kurul’a iletilebileceği bir demokratik  forumdur. Galatasaray’ın içerisi (Genel Kurul) ve dışarısı (Taraftar-Camia-Medya) ile herhangi bir statü farkı olmaksızın bir araya gelebileceği ve Ortak Galatasaraylılık duruşunun vücut bulacağı bir uzlaşma merkezidir. 

Galatasaray fikir atölyesi sorumlu yönetim kurulu üyesi vasıtasıyla yönetilecektir. Dünya ölçeğinde yaşanan tüm teknolojik gelişmeleri ve ilerlemeleri takip edilmesine yönelik TT Arena içerisindeki bir Galatasaray Bilim Merkezi’nin kurulmasına öncülük edecektir. Gönüllülük esasına göre çalışarak hem sportif, hem idari, hem de spor dünyasına yönelik profesyonel bilimsel çalışmalar yürütecektir. 

Bünyesinde oluşturulacak Yatırımcı Kurulu ile üretime yönelik projeleri değerlendirerek, uygun görülenleri Yönetim Kurulu’na sunacaktır. Üretime geçen her fikirden fikri sunan girişimci belli oranda bir yüzde alacaktır. Bünyesinde oluşturulacak Galatasaray Kürsüsü aracılığıyla fikir ve öneriler için özgür bir tartışma ortamı yaratacaktır.Bu kürsüyü, 5’i Galatasaray Genel Kurulu, 5’i ise Galatasaray taraftarları tarafından seçilen ve her yıl değişen 10 kişilik bir moderatör grubu yönlendirecektir. Bu grubun temel görevi; ana gündem maddelerini belirlemek, sorunları dinlemek ve eleştirileri aylık raporlar halinde Yönetim Kurulu’na sunmak olacaktır. Yönetim Kurulu kendisine sunulan bu raporları dikkate almak ve ayrıntılı bir şekilde olumlu/olumsuz cevap vermekle yükümlü olacaktır. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0