Hakan Şükür kulüp üyeliğinden istifa etti!

Dün gerçekleştirilen Genel Kurul'da oy çokluğuyla kulüpten ihraç edilmesi rededilen Hakan Şükür, bugün akşam saatlerinde yönetim kurulunun olağanüstü gerçekleştirdiği toplantı sonrasında kulüp üyeliğinden düşürülmesi istenmişti. Galatasaray tarihinin önemli isimlerinden birisi olan ancak ülkemizde yaşanan siyasi olaylar nedeniyle hakkında yakalama kararı bulunan Hakan Şükür kulübün daha fazla zarar görmemesi adına üyelikten istifa ettiğini açıkladı. Hakan Şükür'ün kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde..

Saygıdeğer divan, çok değerli Galatasaray üyeleri ve Avrupa Fatihi Galatasaray'ın büyük taraftarı,

Kongre öncesi ve sonrası yaşanılanlar beni olduğu kadar sanırım hepimizi ziyadesiyle üzmüştür. Bu yaşananları izah etmek hiç bir şekilde mümkün değildir. Bu vesile ile akıl ve hukuk tutulması yaşadığımız bu süreçte, çok sevdiğim Galatasaray kongre üyelerinin aldığı ve beni tahmin edemeyeceğiniz şekilde duygulandıran karardan sonra, kulübümün ve Galatasaraylıların yaşadıklarını haketmediklerini düşünüyorum. Bu yüzden üyesi bulunduğum, çok sevdiğim Galatasaray Spor Kulübü üyeliğinden sizleri daha fazla meşgul ve rahatsız etmeden, bana bu güzel duyguyu yaşatan Genel Kurul üyelerinin affına sığınarak istifa ettiğimi beyan ediyorum. Söz konusu Galatasaray ve Galatasaraylıların huzuru ise gerisi teferruattır. Her birinizi çok seviyorum.

Son olarak; Hadi bana küstün, Ahmet'e Mehmet'e küstün. Galatasaray'a nasıl küseceksin?

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0