Hakan Şükür ve Arif Erdem'in üyeliği iptal edildi!

Dün gerçekleştirilen Genel Kurul'da oy çokluğuyla kulüpten ihraçları kabul edilmeyen Hakan Şükür ve Arif Erdem için Galatasaray yönetimi bugün akşam saatlerinde olağanüstü toplantı gerçekleştirdi. Ali Sami Yen Arena'da yapılan toplantıda yönetim, 5 yıldan fazla aidatlarını ödemedikleri gerekçesiyle Hakan Şükür ve Arif Erdem'in de aralarında bulunduğu yaklaşık 2700 kişinin kulüp üyeliklerini iptal etti. 

Hatırlanacağı üzere dün gerçekleştirilen Genel Kurul'da darbe kalkışmasını düzenleyen  Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması üyeliği nedeniyle Zekeriya Öz, Şehabettin Harput, Hüseyin Avni Mutlu, İsmail Demiriz ve Hazım Sesli; Galatasaray Adası'nın işletmecisi Mehmet Koçarslan, Galatasaray Lisesi mezunu olmasına karşın Fenerbahçe kulüp üyeliği bulunan Mehmet Uğur Sunakan oy çokluğuyla kulüpten ihraç edilmişti. FETÖ/PDY üyeliği nedeniyle Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüpten ihraç edilmesi oy çokluğuyla red edilmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0