Igor Tudor: Buraya gelirken bunları biliyordum..

Spor Toto Süper Lig 25. hafta karşılaşmasında deplasmanda Trabzonspor'a 2-0 kaybeden Galatasaray'da Igor Tudor, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Karşılaştığı sorunları bilerek buraya geldiğini söyleyen Tudor'un açıklamaları şu şekilde..

Trabzonspor'u tebrik ediyorum. 2 gol attılar, biz girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Zor bir hafta geçirdik. Bir çok sorunumuz var, sakat oyuncularımız var. Buraya gelirken bu sorunları bilerek geldim, bunları çözmeye çalışacağız. 

Duran toplarda son maçlarda defansif olarak daha iyiyiz. Normalde rakipler duran toplara 5, maksimum 6 kişi ile gelir. Biz de bu şekilde hazırlanmıştık. Ama Trabzonspor takımı risk aldı ve 7 kişi ile geldiler. Attıkları gol bu risk sayesinde geldi.

Farklı sıkıntılarımız var, tabi bunlar dünden gelen sıkıntılar değil. Farklı oyuncular, farklı oyuncu tipleri. Sorunlarımızı çözüp, daha iyi gelmemiz gerekiyor. Şu anki durum bu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0