Lukas Podolski'den transfer açıklaması..

Ara transfer dönemi boyunca hakkında "gitti, gidiyor, gidecek" iddiaları bulunan Lukas Podolski, kulüp tarafından bugün yapılan resmi açıklama sonrasında kişisel hesabından açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu hayatında yeni bir değişiklik kararı aldığını belirtirken, sezon sonunda daha detaylı açıklama yapacağını belirtti. Lukas Podolski'nin açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Sezon sonundan itibaren Japonya J-League takımlarından Vissel Kobe'ye transfer olacağımı sizlerle paylaşmak isterim. Bu, Galatasaray'a karşı alınmış bir karar değil, tamamen hayatımdaki yeni mücadele için vermiş olduğum bir karar. Zamanı geldiğinde daha detaylı açıklama yapacağım. Ama şu an odaklandığım tek şey, Galatasaray'a ve harika taraftarımıza yardımcı olmaya devam etmek!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0