McCollum'un dönüş partisi yarıda kesildi..

Geçtiğimiz sezon kazanılan Eurocup şampiyonluğunda aslan paylarından birine sahip olan ve 9 aylık bir Çin arasının ardından Galatasaray Odeabank’a geri dönen Errick McCollum, Fenerbahçe derbisi ile Galatasaray taraftarına ikinci kez merhaba dedi. 

İlk yarısında her şeyin istenildiği gibi gittiği maçta Fenerbahçe ikinci yarıda Bogdan Bogdanovic ile farkı kapatıp takımımızı mağlup ederken, oyuna kenarda başlayan ve sahada kaldığı 14 dakikada 12 sayı(2/7 iki sayı isabeti, 8/8 faul isabeti), 2 ribaund ile mücadeleyi tamamlayan McCollum'un dönüş partisi güzel başlasa da kötü sona erdi.. 

Takımla sadece 1 antrenmana katılma şansı bulan Errick McCollum, ilk maçında "idare eden" bir performans gösterse de faul aldırma yeteneği ile kritik anlarda takımımıza nefes aldırmayı başardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0