Sinan Güler: Taraftardan özür diliyorum...

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 21. haftasında evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 75-79 yenilen Galatasaray Odeabank'ta kaptan Sinan Güler maçın ardından açıklamalarda bulundu. Sinan Güler'in karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamaları şu şekilde...

Maçı ne kadar kazanmak istediğimizi izleyenlere hissettirdiğimizi düşünüyorum. İlk yarıdaki hücum oyununu ikinci yarıda aynı şekilde sağlayamadık. Mağlubiyet nedeniyle taraftarımızdan özür diliyorum.

Sezon içerisinde oynanan oyunu ve takımın içindeki dinamikleri taraftarların bilmesi zor bir durum. Onların galibiyet istemesi gerçekten normal ve hakları. Olayın gerginliğe dönen tarafında yorum yapamayacağım. Çünkü ben sporcu olarak yapılan her şeyi basketbol kuralları içerisinde olmasını isteyen ve buna çaba gösteren bir insanım. 15 bin kişilik salonda insanların kendi tepkisini kontrol etmesi kolay olmuyor.

**Açıklamalar eurohoops.net'ten alınmıştır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0