Ergin Ataman: Onlara taraftar demeyeceğim..

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 21. haftasında evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 75-79 yenilen Galatasaray Odeabank'ta koç Ergin Ataman maçın ardından açıklamalarda bulundu. Ataman'ın sözlerinin tamamı şu şekilde.. 

İlk devre çok iyi oynadık. 13 sayı da önde bitirdik ama rakip şu anda Avrupa'nın en iyi kadrolarından biri. İlk yarı o kadar güzel pozisyonlar buluyorduk ki savunma sertleşince bu pozisyonlar bulamadık. Diebler ile şut denedik. Maçın sonunda maç yine bizdeydi. Son bölümde onlar soktular, biz sokamadık. Takımım müthiş mücadele etti. Oyuncularımı kutluyorum. Fenerbahçe bizden daha becerikli oynadı. Galatasaray bu akşam kaybetti belki maçı ama sezon sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacaktır.

Ergin Ataman istifa tezahüratlarının sorulması üzerine ise "Beni protesto edenlere taraftar diyemeyeceğim. Bazı gruplar buraya olay çıkarmaya geliyorlar. Daha önce de oldu Bu grup Galatasaray’ı ele geçirmeye çalışıyor. 12 bin kişilik salonda bu ortamı yaratmaya çalışan bin beş yüz kişi. Gün gelecek tabii ki ben gideceğim. Galatasaray’da tabii ki 15 yıl kalmayacağım. Bunun kararını da üç beş çapulcu değil yönetim kurulu verecek. Ben Galatasaray’da bir beş yıl daha kalmayı planlıyorum. Biz dimdik ayaktayız.." dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0