Moriah Jefferson: Takım halinde oynarsak onları yenebiliriz..

Yarın Eurocup Women Yarı Final mücadelesini ilk ayağı için Abdi İpekçi Arena'da Yakın Doğu Üniversitesi'ni ağırlayacak olan Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda Moriah Jefferson açıklamalarda bulundu.

Avrupa Kupası yarı finalinde karşılaşacakları Yakın Doğu Üniversitesi'nin çok iyi bir takım olduğunu vurgulayan Jefferson, "Onlarla bu sezon oynadığımız üç maçı da kaybettik. Gerçekten çok güçlü bir takım. Evimizde oynayacağımız Avrupa Kupası maçının çok farklı olacağına inanıyorum. Takım halinde oynarsak rakibimizi yenebileceğimizi düşünüyorum. Bir iki oyuncunun katkısıyla onları yenmemiz mümkün değil." şeklinde görüş belirtti.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin çok mücadeleci olduğunu aktaran Jefferson, sözlerini şöyle tamamladı. "Türkiye'de muhteşem bir lig var. Ben böyle bir ligde daha önce oynamadım. Dışarıdan yabancı olarak baktığımda bana en ilginç gelen şey, herkesin coşkulu taraftarının olması. Gittiğimiz şehirlerde bizleri çok iyi destekliyorlar. Biz de iyi bir takımız. Çok iyi anlaşıyoruz. Hep bir arada olursak bütün maçları kazanabiliyoruz. Bu da bizim takım olarak en büyük anahtarımız."

(Basketdergisi)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0