THY Euroleague | Ergin Ataman: Oyuncularımı kutluyorum..

Turkish Airlines Euroleague 28. hafta karşılaşmasında Darüşşafaka Doğuş'a konuk olan Galatasaray Odeabank sahadan 73-67 mağlup ayrılırken maçın ardından Ergin Ataman açıklamalarda bulundu..

İlk devreyi iyi basketbol oynayarak 2 sayı önde bitirdik. Üçüncü çeyrekte Darüşşafaka Doğuş’un içeriye girişlerine gerekli yardımları yapamadık. Çok fazla ribaund vermeye başladık ve böylelikle tempoyu rakibe verdik. Ancak yine geri adım atmadık. Darüşşafaka Doğuş play-off için son kozlarını oynuyor. Biz de Galatasaray armasını en iyi şekilde temsil etmek için oynuyoruz.

Son 10 dakikalık bölümde yeniden maçı dengeledik, son çeyreği de iyi oynadık ama sonuçta onlar kazandı. 18 hücum ribaundu maçı kaybetmemizin temel sebebi... Biz hücum ederken çalınmayan fauller var; onlar hücumdayken ise kolay fauller çalındı.

Takımımın performansından memnunum. Oyuncular iyi mücadele etti. Gençlerin buldukları şansı iyi değerlendirmeleri çok önemli. UNICS Kazan karşısında da çok rotasyona gittik. Ege de o maçta ciddi katkı verdi. Benim için genç-yaşlı oyuncu diye bir ayrım yok ama genç oyuncuların biraz daha toleransı oluyor. Ege ve Can bugün iyi katkı verdiler.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0