Andre Vergauwen Kupası | Finaldeyiz!

Şampiyonlar Ligi ve Kıtalararası Kupa'da defalarca şampiyonluklar yaşayan Galatasaray TSB takımı mütevazi bütçesi ve kadrosuyla yer aldığı Avrupa'nın iki numaralı kupası Andre Vergauwen Kupası'nda yarı final etabında karşılaştığı İtalyan ekibi Giulianova'yı 77-71'lik skorla mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Fransa'nın Toulouse kentinde düzenlenen Andre Vergauwen Kupası'nda grup aşamasında A Grubu'nda yer alan Sedat İncesu'nun öğrencileri, grup aşamasının ilk maçında Albacete'ye uzatmalarda 61-55 mağlup olmuş, ancak grubunun 2.maçında ev sahibi Toulouse karşısında sahadan 80-55 galip ayrılarak yarı final şansını devam ettirmişti. Turnuvanın ikinci gününde, grubunun üçüncü mnaçında İngiliz ekibi Oldham Owls karşısında 66-54 galip ayrılan Engelsiz Aslanlar yarı final etabında B Grubu'nun lideri İtalyan ekibi Giulianova'yı baştan sona çekişmeli geçen 40 dakika sonunda 77-71 mağlup ederek finale yükseldi.

Engelsiz Aslanlar kulüp tarihine bir yeni Avrupa şampiyonluğu daha kazandırmak için Pazar günü Türkiye saati ile 13:15'te Amiab Albacete ile final mücadelesine çıkacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0