Sultanlar Ligi | Gergin geçen maçın galibi Fenerbahçe..

Vestel Venus Sultanlar Ligi Final Serisi’nde şampiyonluk için Fenerbahçe ile mücadele eden Galatasaray, serinin Fenerbahçe ev sahipliğinde Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan ikinci karşılaşmasına bugün çıktı. Çıkan olaylar nedeniyle uzun bir süre duran oyun, saha içerisinde de oldukça gergin geçti. Galatasaray kadın voleybol takımı ezeli rakibine 3-0 mağlup olurken, final serisinde de 2-0 geriye düştü.

Mücadelenin ilk setinde oyuna giremedik. Yakaladığımız servis avantajlarını kullanamadık. Hücumda ise rakibimizin bloklarına takıldık. Teknik molalarına 8-3 ve 16-11 önde girdiğimiz sette, Jack’in üst üste gelen iki blok ve bir hücum sayısıyla skoru 22-18’we getirdik. Fenerbahçe Natalia ile aldığı üst üste hücum sayılarıyla seti 25-20 kazandı.

İkinci sete ise voleyboldan ziyade tribünlerde yaşanan olaylar damga vurdu. File arkası tribünlerde Fenerbahçe taraftarının ısınmalardan itibaren patlattığı ses bombalarına uyarı yapan hakemler, ses bombalarının oyun içerisinde de devam etmesiyle sette durum 13-14 iken soyunma odasına gittiler. TVF yetkilileri ve iki kulübün yetkililerinin yaptıkları görüşmelerin ardından taşkınlık yapan tribünler boşaltıldı. Kısa bir ısınma süresinin arından oyun yeniden başladı. Karşılıklı sayılarla ilerleyen setin kırılma noktası setin sonunda geldi. Servis hatası yaptık ve Fenerbahçe Kim’le hücum sayısını alarak seti 25-23 kazandı. Setlerde durum 2-0 oldu.

Üçüncü set için saha değişimi sırasında Fenerbahçe’nin baş antrenörü Marcello Aboondanza baş antrenörümüz Ataman Güneyligil’e sözlü olarak sataşmada bulundu. Hocamız sataşma karşısında sessiz kalmadı ve araya sporcularla birlikte hakemler girdi. Üçüncü sete çıkan bu olaylarla başladık. Bir süre karşılıklı sayılarla ilerleyen setin ilk teknik molasına hücum hatasıyla 8-6 geride girdik. Setin ikinci bölümünde Fenerbahçe ortadan hücumda etkili oldu. İkinci teknik molasına 16-13 geride girdiğimiz seti 25-21 kaybettik. Sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldık.

Serinin üçüncü karşılaşması 2 Mayıs 2017, Salı günü TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda Galatasaray ev sahipliğinde saat 18.00’de oynanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0