Bu rezillik sizin eseriniz!

Bugün bir haber vardı Fotomaç gazetesinde, "6 yıl sonra bir sezonu kupasız kapatan Galatasaray, gelecek sezon formasına Türk bayrağı koyamayacak" diye. Utandım... Geldiğimiz noktadan, mali durumun yanında sportif başarıdan da bu kadar uzaklaşmamızdan utandım.

Tam altı yıldır aralıksız formamızda taşıdığımız Türk bayrağı önümüzdeki sezon formamızda olmayacak. Şöyle açayım bu durumu, Türkiye Kupası veya lig şampiyonu olan takımlar ertesi sezon formalarında Türk bayrağı taşıma hakkına halis oluyorlar. Biz de altı yıldır aralıksız olarak bayrağımızı formamızda taşıdık. En son bir kez daha dibi gördüğümüz ve ligi 8. sırada tamamladığımız 2010-11 sezonunda bu hakkı kaybetmiştik. O dönemden sonra Ünal Aysal ve Fatih Terim önderliğinde yeniden zirvedeki yerini alan takımımız geride kalan altı yıllık süreçte 3 Süper Lig Şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası zaferi yaşadı ve formasından ay-yıldızı hiç eksik etmedi. Ta ki, Dursun Özbek ile tanışana kadar.

Her gün farklı bir rezillik haberi ile uyanıyoruz güne. Bu sezon hiç derbi galibiyeti alamadık, formamızdaki ay-yıldızı kaybettik. Hatta ezeli rakiplerimize karşı oynadığımız altı maçta sadece iki gol atıp bir puan alabildik. Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı evimizde gol dahi bulamadık. İnanabiliyor musunuz, Galatasaray bırakın puan almayı, ezeli rakiplerine evinde gol dahi atamadı. 

Geniş perspektifden baktığımızda bunun nedeni ne oyuncular ne de hoca. Asıl suçlu Dursun Özbek ve yönetimi. Florya'da kontrolü kaybeden, birlikte göreve geldiği ekibin yarısının istifa etmesini sağlayan, futbol dışındaki şubelerde başarıyı unutturan, yıllardır değil Türkiye'yi tüm Dünyayı domine eden Engelsiz Aslanları yalnız bırakan, kardeşini asırlık bir kulübe futbol aklı(!) diye getiren, Beşiktaşlı eşini Galatasaray'a üye yapan, soyunma odasındaki bölünmelere engel olamayan, her gelen hocanın bir ayda biat etmesini sağlayan ve oyuncuların takımı babalarının çiftliği gibi görmelerine izin veren Dursun Özbek, mali yönden Galatasaray tarihinin en kötüsü olduğu gibi, sportif yönden de tarihin en kötüsü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

İstifa edin beyler, kartvizitinizde yazan Galatasaray ismine bari tek bir onurlu davranışta bulunun. 

Beceremediniz, yönetemediniz ve elinize yüzünüze bulaştırdınız. Daha fazla dibi görmeden, armayı daha fazla çamura bulamadan istifa edin. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0