Cüneyt Tanman: Galatasaraylı oyuncular çaresiz..

Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesinde bulunan ancak daha sonra görevden ayrılan Cüneyt Tanman, ligin 27.haftasında Başakşehir deplasmanında alınan farklı mağlubiyet sonrasında NTVSpor'da açıklamalarda bulundu. 

İSTATİSTİK HOŞ GELEBİLİR ANCAK GERÇEKLER VAR..
Başakşehir'in istikrarlı bir kadrosu var. Başakşehir'e bakıyorsunuz maç boyunca belki 2-3 top kaybetti. Galatasaraylı oyuncular sahada çaresizler. Galatasaray'ın elinde değerli oyuncular var ama bu şekilde takım olabilme ihtimali yok. Her gün yeni haberler 'Sneijder kilo almış' ya da 'Josue uçuyor' gibi haberler var. Ama bu maçta ayağına top değmedi. Koşu mesafeleri istatistikleri kulağa hoş gelebilir ama bazı gerçekler var.

TUDOR KREDİSİNİ HARCADI.
Tudor'un geliş şeklini eleştirdim ama bu kadar acemice davranacağı hiç aklıma gelmezdi. Her maçta tuhaf tuhaf... Bence bu idari kararlar ile de ilgili. Gelecek ile ilgili planlar olabilir ancak siz elinizdeki değerleri vitrine koyarak yollayabilirsiniz. Depoya kaldırarak satamazsınız ki. Kredisi tamamen bitti. Sneijder, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın aradığı ses getirebilecek bir oyucnu. Lider ve kaliteli bir isim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0