Dursun Özbek: Aslanlar gibi mücadele ettiler!

Kadınlar Basketbol Ligi'nde normal sezonun 24.haftasında ezeli rakibini mağlup eden Galatasaray kadın basketbol takımında karşılaşma sonrasında başkan Dursun Özbek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Aslanlar gibi mücadele ettiklerini belirten Özbek, camia olarak kenetlendikleri zaman şartlar ne olursa olsun başarıya ulaşacaklarını dile getirdi. Dursun Özbek'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Oyuncularımız bugün aslanlar gibi bir mücadele sergiledi. Fenerbahçe karşısında çok güzel bir oyun ortaya koydular ve devreyi mağlup kapatmalarına rağmen hiç yılmadan, pes etmeden savaşarak mücadeleyi kazanmasını bildiler. Tüm oyuncuları ve teknik ekibi galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Gösterdikleri mücadele gerçekten büyük bir alkışı hakediyor.

Galatasaray kuşkusuz Türkiye'nin en büyük camiası. Taraftar - yönetim ve sporcu olarak birleşildiği zaman nelerin ortaya çıktığını bugün bir kez daha gördük. Biz Galatasaraysak ve bir biz aile isek; bu lafta olmamalı. Omuz omuza, sırt sırta destek olmamız gerekiyor, bizim bir yumruk olmamız gerekiyor. İşte bunu başarabilirsek, taraftarıyla - yöneticisiyle - sporcusuyla - teknik ekibiyle bir bütün olabilirsek sırtımız yere gelmez. Bu birlikteliği sağlarsak başarıya ulaşılacaktır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0