Dursun Özbek'ten başantrenör Ataman'a tam destek..

THY Euroleague’de oynanan Baskonia maçı öncesi küfürler nedeniyle 5 dakika salona çıkmayan Galatasaray Odeabank başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşma sonrasında isyan bayrağı açmıştı. Son dönemlerde taraftar grubu ultrAslan ile arasında gerginlik yaşanan Galatasaray Odeabank başantrenörü Ergin Ataman'a yönetimden büyük destek geldi. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray yönetimi hem küfürler hem de şiddet olayları nedeniyle Ergin Ataman’a tam destek verme kararı aldı. Galatasaray’a geçen sezon Avrupa’da kupa kazandıran Ataman’a sahip çıkacak olan kulüp başkanı Dursun Özbek, yola kendisiyle birlikte devam etmek istediklerini de deneyimli hocaya bildirdi.

Sezonun bitmesiyle beraber basketbola ayırdıkları bütçeyi de arttırmayı düşünen Özbek, Türkiye’de şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmanın planlarını yapıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0