Dursun Özbek'ten bir otel projesi daha!

Riva ve Florya arazileri için onay alan Dursun Özbek yönetimi, bir projeye daha imza atıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde arsa satın alan Galatasaray, buraya otel yaptıracak. Gamaspor'dan Egehan Şengül'ün özel haberine göre; 22 Ekim 2016’da gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’da Galatasaray Kulübü üyelerinden Riva ve Florya projelerini hayata geçirmek için onay alan Dursun Özbek yönetimi, bir yatırım daha yapıyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden arsa alan sarı-kırmızılı yönetim, bu bölgeye otel yaptıracak. Kıbrıs’taki turizme güvenen Galatasaray yönetimi, bu projeyle hem para kazanıp camianın gönlünü kazanmayı hedeflerken, hem de sarı-kırmızılı kulübün marka değerini yükseltmeyi planlıyor. Galatasaray’ın yıkılan Ali Sami Yen Stadı’nın arazisi üzerine yapılacak olan Galatasaray Oteli’nin de yapım çalışmaları devam ediyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0