Galatasaray deplasmanda kazanamıyor!

Galatasaray deplasman maçlarında adeta kayboldu. Bu sezon çıktığı 14 deplasman karşılaşmasında sadece 6 kez kazanabilen sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmalardan 4 beraberlik ve 4 yenilgi alırken; Jan Olde Riekerink’in yerine göreve gelen ve ilk maçına 18 Şubat’ta Rizespor deplasmanında çıkan Igor Tudor, Galatasaray’ın başında çıktığı 4 dış saha maçında sadece 1 kez kazanabildi.

Riekerink'in yerine göreve gelen ve Galatasaray'ın başında ilk olarak Rizespor deplasmanında boy gösteren Tudor, sarı-kırmızılı takımla çıktığı 4 deplasman karşılaşmasında sadece 1 galibiyet alabildi. Tudor yönetiminde Rizespor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, bir sonraki dış saha maçında ise son dakika golüyle Antalyaspor'u mağlup etmeyi başarmıştı. Bu maçın ardından Trabzonspor'a rakip sahada 2-0 kaybeden Tudor'un ekibi, dün oynanılan karşılaşmada Medipol Başakşehir'e 4-0 kaybetti. Tudor, sarı-kırmızılı ekiple çıktığı 4 deplasman maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Genç çalıştırıcı toplamda ise Galatasaray'la çıktığı 7 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 10 puan toplayabildi.

Sezonun en kritik maçına çıkan Galatasaray, kazanmak zorunda olduğu maçta Başakşehir'e 4-0 mağlup oldu ve Şampiyonlar Ligi şansını gelecek seneye bıraktı. Bu sezon Başakşehir'e karşı oynadığı 3 maçı da kaybeden Galatasaray, rakibinden bu sezon toplamda 8 gol yedi. Artık Avrupa Ligi yolunda ezeli rakibi Fenerbahçe ile çekişecek olan Galatasaray'da herkesin hedefinde Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0