Teknik direktör gözüyle, Cihat Arslan: Sneijder olsam oyuna girmem..

Bir dönem Galatasaray forması giyen ve Spartak Moskova karşısında attığı golle kulüp tarihinde Avrupa'da 100.golüne imza atan Cihat Arslan, dün oynanılan Başakşehir karşılaşmasını değerlendirdi. Son olarak geçtiğimiz sezon Akhisar Belediyespor'da teknik direktörlük yapan 47 yaşındaki teknik adamın maç ile ilgili görüşleri şu şekilde..

Dünkü maçın tamamında Başakşehir'in üstünlüğünü izledik. Abdullah Avcı oyun kurgusunda ne kadar doğruysa, Tudor ise bir o kadar büyük yanlışlara imza attı. Saha dizilişinde hatalı tercihler yapan Hırvat hoca, Sneijder'ı kulübeye çekip Yasin Öztekin'den 10 numara çıkartmasına hiçbir anlam veremedim. Skor 3-0 olmuş, Sneijder oyuna giriyor. Ben, Sneijder'ın yerinde olsam bu değişikliği kabul etmezdim. Galatasaray, pozisyon bile bulamıyor. Başakşehir en az 10 kez Cimbom'un kalesine geldi. Adebayor çok istekli oynadı, hat-trick yaptı. Türk futbolunda Emre Belözoğlu gerçeğini de görmek lazım. Yaşı ilerledi ama doğru futboluyla göz dolduruyor. Beğenilmeyen Sabri'yi bile aradık. Herkes gerçek mevkiinde oynasa, sonuç bu kadar kötü olmazdı. Tudor, şapkadan tavşan çıkartmayı bıraksın. Chejdou çok kaliteli bir futbolcu ama partnerlerinin sürekli yanlış olması Kamerunlu oyuncuyu da bitirdi. Galatasaray, Fenerbahçe derbisini kazansa bile sadece sezonu kurtarır. Ama bir zamanlar tarih yazan büyük Galatasaray'ı görmek zor.

MUSLERA’YA ÇOK YAZIK
Taraftarın çok sevdiği bir isim var Fernando Muslera. Başakşehir'e karşı önemli kurtarışlara imza atan ve işini her zaman iyi yapmaya çalışan başarılı kaleciye ayıp olmuyor mu? Maç içinde savunmanın yapamadığını bazen kendisi yapıyor. Ama kalesinde birden fazla gol görüyor. Muslera'ya yazık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0